Ook editie 2016 Leudal Kernen Omloop geslaagd

lko2016 wel03Weinig wind en een stralende zon, zorgden samen met een strakke organisatie voor meer dan tevreden gezichten. Dat is de samenvatting in één zin van de Leudal Kernen Omloop 2016.
BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN DE LEUDAL KERNEN OMLOOP (Fotograaf Ger Bos)

Klik op de afbeelding voor vergroting

De zesde editie van deze tocht van ruim 100 kilometer door de zestien kernen van de gemeente Leudal kan ook met één woord worden gekenschetst: perfect. Daarover waren de 200 deelnemers, de organisatie en de sponsors het roerend eens. September betekent voor veel toerfietsers de laatste maand van het wegseizoen. De Leudal Kernen Omloop is voor hen hét evenement om daar een punt achter te zetten. Ook in 2016 kwamen de wielrenners uit Leudal, de beide Limburgen en andere delen van Nederland. De verst komende toerfietser was vanuit Zoeterwoude naar recreatiecentrum De Leistert in Roggel gereisd. Daar klonk ‘s morgens om 9 uur het startschot, en finishten bijna vier uur later de voldane deelnemers. Zij vormden het bonte lint van individuen en groepen wielerrenners dat zich door de gemeente Leudal kronkelde. Onderweg konden de toerfietsers genieten van een enthousiast publiek, de fraaie natuur en de mooie dorpskernen van Leudal. Na de finish waren er vanzelfsprekend koffie en vlaai en fonkelende gesprekken over een prachtige dag.

lko2016 wel04 lko2016 wel02 
Voor diegene die er in 2016 niet bij kon zijn: 17 september 2017 houdt Wielerevenementen Leudal editie zeven van de Leudal Kernen Omloop. Dit jaar wordt de opbrengst gedoneerd aan twee goede doelen, het alzheimercafé in Heythuysen en de afdeling Leudal van de Zonnebloem.

thumb lko2016 3ml

Bekijk hier de film Omroep 3ML 

 

 

 

 

 

footer-rand