LEUDAL KERNEN OMLOOP 2014

Toertocht van 100 kilometer door zestien Leudaldorpen

aankondigingLKO2014

 

 

Inschrijving voor vierde
Leudal Kernen Omloop
op 21 september is gestart

De vierde Leudal Kernen Omloop komt er aan. Op zondag 21 september 2014 gaan om 09.00 uur naar verwachting 300 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 kilometer lange fietstocht door de gemeente Leudal. De tocht op de racefiets voert hen over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal.

Lees meer...

De eerste Dutch Tandem Trophy mag als geslaagd worden bestempeld

tandem

De eerste Dutch Tandem Trophy in ons land mag als geslaagd worden bestempeld. Met deelnemers uit diverse Europese landen aan de start had het geheel een internationaal karakter.
Wielerevenementen leudal heeft haar bijdrage geleverd aan een bijzondere tak van de wielersport.

Lees meer...

Uniek wielerevenement voor tandems in Roggel

dttDe Stichting Promotie Gehandicaptensport Nederland (SPGN) is erin geslaagd om samen met Wielerclub Midden Limburg en Wielerevenementen Leudal een uniek wielerevenement naar Midden Limburg te halen. Op 24 en 25 mei aanstaande vindt in Roggel voor het eerst de Dutch Tandem Trophy plaats. Het parcours van deze internationale wedstrijd, die is erkend en onder auspiciën staat van de UCI (Internationale wielren unie), ligt achter recreatiepark de Leistert in Roggel. De tandemrace is een paralympische discipline waarbij de volger een visuele beperking heeft en samen met de voorrijder een team vormt. Minstens 20 tandems uit diverse landen zullen met elkaar strijden om de eer en de goed gevulde prijzenpot. Onder de deelnemers zijn de wereldkampioenen uit Polen en Bjorn Demas uit Limburg.

Lees meer...

Leudal Kernen Omloop arrangement.

buitenhofWeekendje logeren op Buitenhof combineren met het fietsen van de toertocht. Te boeken bij recreatiepark De Leistert in Roggel.

Meer info zie: http://www.leistert.nl/omloop

 

Wielerevenementen Leudal ontvangt € 250,00 van de PvdA afdeling Leudal.

Foto PvdADe PvdA Leudal stelde een groot deel van haar campagnebudget ter beschikking aan verenigingen, maatschappelijke organisaties en lokale initiatieven in Leudal. Alle verenigingen, stichtingen en andere organisaties zonder winstoogmerk waren aangeschreven om mee te dingen voor een prijs om daarmee een goed doel extra te ondersteunen.

Klik op de afbeelding voor vergroting

Lees meer...

Vooraankondiging LKO 2014

Wielerevenementen Leudal organiseert dit jaar de Leudal Kernen Omloop op 21 september.

Lees meer...

 

footer-rand