Natte LeudalKernenOmloop

motars-wielerkoersDe Leudal Kernen Omloop 2014 begon wat druilerig. De wegen waren nat. Een beetje toerfietser weet wat dat betekent: lekke banden bij de vleet. Begeleiders, mecaniciens en motorrijders kregen ruimschoots de kans om te bewijzen dat de organisatie van de Leudal Kernen Omloop tegen een stootje - lees een buitje - kan. De loftuitingen van de 250 deelnemers waren na afloop dan ook hartverwarmend. Zij waren dat plaagstootje van de weergoden in het eerste uur al weer vergeten toen ze aan de koffie en de vlaai zaten. 

Lees meer...

Doorkomsttijden LKO 2014

klokDe organisatie verwacht dat de karavaan ongeveer doorkomt bij de kerken in de dorpen op de hierna genoemde tijden. Start bij Recreatiepark De Leistert om 9.00 uur, Heibloem 9.15 uur, Neer 9.50 uur, Buggenum 10.00 uur, Nunhem 10.05 uur, Haelen 10.15 uur, Horn 10.20 uur, Baexem 10.45 uur, Grathem 10.55 uur, Hunsel 11.15 uur, Ittervoort 11.20 uur, Neeritter 11.25, Haler 11.40 uur, Ell 11.50 uur, Kelpen 12.10 uur, Heythuysen 12.30 uur, Roggel 12,40 uur en terug bij De Leistert om 12.50 uur.

Let op!!!
De voorinschrijving (€10.00 inclusief koffie en vlaai bij terugkomst) loopt nog tot en met dinsdag 16 sept. Het inschrijfbedrag bij de start op zondag 21 september bedraagt 15 euro.

LEUDAL KERNEN OMLOOP 2014

Toertocht van 100 kilometer door zestien Leudaldorpen

aankondigingLKO2014

 

 

Inschrijving voor vierde
Leudal Kernen Omloop
op 21 september is gestart

De vierde Leudal Kernen Omloop komt er aan. Op zondag 21 september 2014 gaan om 09.00 uur naar verwachting 300 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 kilometer lange fietstocht door de gemeente Leudal. De tocht op de racefiets voert hen over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal.

Lees meer...

De eerste Dutch Tandem Trophy mag als geslaagd worden bestempeld

tandem

De eerste Dutch Tandem Trophy in ons land mag als geslaagd worden bestempeld. Met deelnemers uit diverse Europese landen aan de start had het geheel een internationaal karakter.
Wielerevenementen leudal heeft haar bijdrage geleverd aan een bijzondere tak van de wielersport.

Lees meer...

Uniek wielerevenement voor tandems in Roggel

dttDe Stichting Promotie Gehandicaptensport Nederland (SPGN) is erin geslaagd om samen met Wielerclub Midden Limburg en Wielerevenementen Leudal een uniek wielerevenement naar Midden Limburg te halen. Op 24 en 25 mei aanstaande vindt in Roggel voor het eerst de Dutch Tandem Trophy plaats. Het parcours van deze internationale wedstrijd, die is erkend en onder auspiciën staat van de UCI (Internationale wielren unie), ligt achter recreatiepark de Leistert in Roggel. De tandemrace is een paralympische discipline waarbij de volger een visuele beperking heeft en samen met de voorrijder een team vormt. Minstens 20 tandems uit diverse landen zullen met elkaar strijden om de eer en de goed gevulde prijzenpot. Onder de deelnemers zijn de wereldkampioenen uit Polen en Bjorn Demas uit Limburg.

Lees meer...

Leudal Kernen Omloop arrangement.

buitenhofWeekendje logeren op Buitenhof combineren met het fietsen van de toertocht. Te boeken bij recreatiepark De Leistert in Roggel.

Meer info zie: http://www.leistert.nl/omloop

 

 

footer-rand