flyer open mtb-kampioenschapOpen MTB-kampioenschappen van het Leudal op 22 feb. 2015.
MTB-wedstrijd om het kampioenschap van het Leudal. Parcours op en rond de Kirkelsberg te Roggel, met mooie beklimmingen en sierlijke afdalingen.

Meer info en starttijden klik hier.
Klik op de flyer voor vergroting

Kerst MTB-tocht Haelen 2014

mtb-toertochtleudal 2014-28_kopieHet was droog op 2e kerstdag, er was weinig wind met maximaal 3 graden. In de open lucht was het genieten van de mooie omgeving en ook nog eens heerlijk sportief bezig zijn. Zowel jong als oud en zowel man als vrouw gingen van start op het mooi uitgezette parcours dat op plekjes kwam die normaal niet toegankelijk zijn voor fietsers.

 

Klik hier voor meer foto's. (fotograaf Ger Bos)
Klik hier voor verslag en klik hier voor foto's van Jan Paparazzi
Klik hier voor film van 3ML

Tweede kerstdag MTB-toertocht in het Leudal

MTB Leudal


Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, wordt voor de twintigste keer de MTB-toertocht in het Leudal verreden. De organisatie van dit evenement, inmiddels een klassieker op de MTB-agenda, is in handen van Stichting Wielerevenementen Leudal. De toertocht door de mooie natuur wordt opgezet in overleg met Staatsbosbeheer.

Lees meer...

Leudal Kernen Omloop 2014 levert 1250 euro op voor SPERAVI 

speravie donatieHet 50 jarig jubileum van SPERAVI, een vereniging voor lichamelijk gehandicapten, kende een bijzondere, en aangename surprise. Aan het slot van de feestmiddag, op zaterdag 18 oktober, werd de vereniging verrast door stichting Wielerevenementen Leudal met een donatie van 1250 euro. Wielerevenementen Leudal kon dit mooie bedrag schenken dankzij de geslaagde LeudalKernenOmloop in september 2014.

Lees meer...

Auto Wielerevenementen Leudal in nieuw jasje

auto welBosch Car Service MEBO bv uit Roggel heeft er voor gezorgd dat de auto van Wielerevenementen Leudal een geheel nieuw gezicht heeft gekregen.

De directie van MEBO bv, Marc Mennen en Paul Bongers, is evenals de mensen van Wielerevenementen Leudal trots op het behaalde resultaat.
Op de foto wordt de sleutel door Paul Bongers symbolisch overhandigt aan voorzitter Huub aan den Boom. klik op de foto voor vergroting

 

footer-rand