LEUDAL KERNEN OMLOOP 2015

Toertocht van 100 kilometer door zestien Leudaldorpen

lko2015

 

Inschrijving voor vijfde
Leudal Kernen Omloop
op 20 september is gestart

 
De vijfde Leudal Kernen Omloop komt er aan. Op zondag 20 september 2015 gaan om 09.00 uur naar verwachting 300 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 kilometer lange fietstocht door de gemeente Leudal. De tocht op de racefiets voert hen over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal.

Lees meer...

Pittig parcours Leudal kampioenschappen MTB 2015

heren-mtb-roggel2015 09

Op 22 feb. werd de MTB-wedstrijd om het kampioenschap van het Leudal verreden. Een pittig parcours op en rond de Kirkelsberg in Roggel. Er kon gestart worden in verschillende categorie├źn.

Klik hier voor de foto's. (Meerdere foto's volgen spoedig.)


De uitslagen zijn terug te vinden in onderstaande tabel:

Lees meer...

flyer open mtb-kampioenschapOpen MTB-kampioenschappen van het Leudal op 22 feb. 2015.
MTB-wedstrijd om het kampioenschap van het Leudal. Parcours op en rond de Kirkelsberg te Roggel, met mooie beklimmingen en sierlijke afdalingen.

Meer info en starttijden klik hier.
Klik op de flyer voor vergroting

Kerst MTB-tocht Haelen 2014

mtb-toertochtleudal 2014-28_kopieHet was droog op 2e kerstdag, er was weinig wind met maximaal 3 graden. In de open lucht was het genieten van de mooie omgeving en ook nog eens heerlijk sportief bezig zijn. Zowel jong als oud en zowel man als vrouw gingen van start op het mooi uitgezette parcours dat op plekjes kwam die normaal niet toegankelijk zijn voor fietsers.

 

Klik hier voor meer foto's. (fotograaf Ger Bos)
Klik hier voor verslag en klik hier voor foto's van Jan Paparazzi
Klik hier voor film van 3ML

Tweede kerstdag MTB-toertocht in het Leudal

MTB Leudal


Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, wordt voor de twintigste keer de MTB-toertocht in het Leudal verreden. De organisatie van dit evenement, inmiddels een klassieker op de MTB-agenda, is in handen van Stichting Wielerevenementen Leudal. De toertocht door de mooie natuur wordt opgezet in overleg met Staatsbosbeheer.

Lees meer...

 

footer-rand