Koning Willem Alexander gunt Huub aan den Boom onderscheiding.

huub onderscheidingHuub aan den Boom (74) uit Neer, oud-wielrenner, voormalig ploegleider, 'ontdekker' van ex- wielerprof Frans Maassen en organisator van tal van wielerevenementen en –wedstrijden in binnen- en buitenland is koninklijk onderscheiden. De versierselen die een Lid in de Orde van Oranje Nassau krijgt, werden Huub aan de Boom opgespeld door locoburgemeester Arno van Walraven van de gemeente Leudal. kijk hier voor de foto's         Film Regio leudal TV

Lees meer...

Leudal Kernen Omloop 2015: stralend

lko2015maasEen stralende zon, stralende gezichten en een organisatie waar de perfectie vanaf straalde. Dat is de samenvatting in één zin van de Leudal Kernen Omloop 2015. De vijfde editie van deze tocht van ruim 100 kilometer door de zestien kernen van de gemeente Leudal kan ook met één woord worden gekenschetst: perfect. 

Lees meer...

Op zondag 20 september vanaf recreatiepark De Leistert Roggel

Vijfde Leudal Kernen Omloop
lko wel

De Leudal Kernen Omloop staat ook in 2015 op de agenda van de Stichting Wielerevenementen Leudal. Het is alweer de vijfde keer - een lustrumtocht dus - dat de omloop verreden wordt. Op zondag 20 september 2015 gaan om 09.00 uur naar verwachting 300 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 kilometer lange fietstocht door de gemeente Leudal.

De tocht op de racefiets voert hen over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal. De organisatie is in handen van de Stichting Wielerevenementen Leudal.

Lees meer...

LEUDAL KERNEN OMLOOP 2015

Toertocht van 100 kilometer door zestien Leudaldorpen

lko2015

 

Inschrijving voor vijfde
Leudal Kernen Omloop
op 20 september is gestart

 
De vijfde Leudal Kernen Omloop komt er aan. Op zondag 20 september 2015 gaan om 09.00 uur naar verwachting 300 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 kilometer lange fietstocht door de gemeente Leudal. De tocht op de racefiets voert hen over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal.

Lees meer...

Pittig parcours Leudal kampioenschappen MTB 2015

heren-mtb-roggel2015 09

Op 22 feb. werd de MTB-wedstrijd om het kampioenschap van het Leudal verreden. Een pittig parcours op en rond de Kirkelsberg in Roggel. Er kon gestart worden in verschillende categorieën.

Klik hier voor de foto's. (Meerdere foto's volgen spoedig.)


De uitslagen zijn terug te vinden in onderstaande tabel:

Lees meer...

 

footer-rand