Top MTB parcours in 't prachtige Leudal

mtb leudal wel2018Een record aantal van 961 deelnemers mochten we 2de Kerstdag begroeten op onze jaarlijkse mountainbiketocht door het Leudal. De weergoden waren ons gunstig gezind, waardoor het toch al prachtige Leudal er top bij lag. Bekijk via DEZE LINK meer foto's.
LEES HIER het verslag van JanPaparazzi...!!!
Volgend jaar onze 25ste editie. Ben jij er dan weer bij !?!

Tweede kerstdag wo 26 dec. MTB-toertocht in het Leudal

kerstmtb wel fmkerstmtb wel jvhkerstmtb wel wcmlOp tweede kerstdag, woensdag 26 december 2018, wordt weer de bekende MTB-toertocht in het Leudal verreden. De organisatie van dit evenement, inmiddels een klassieker op de MTB-agenda, is in handen van Stichting Wielerevenementen Leudal.
De toertocht door de mooie natuur wordt opgezet in overleg met Staatsbosbeheer.
Het geheel uitgepijlde parcours kent mooie beklimmingen en afdalingen door het uitgestrekte Leudalgebied. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 en 45 kilometer.  Het dragen van een valhelm is voor iedereen verplicht.
Onderweg is een pauzeplaats opgenomen met verzorging. Na afloop kunnen de deelnemers zich douchen. Er is ook gelegenheid om de fiets schoon te spuiten.  Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 tot 10.00 uur in de kantine van VV Haelen, Roggelseweg 48. Het inschrijfgeld bedraagt € 5.00 per persoon, inclusief consumptie.

Inschrijving Leudal Kernen Omloop 2018 is geopend

wielerevenementen logoDe enigszins geoefende recreatieve toerfietsers kan zich inschrijven voor deze tocht via onderstaand inschrijfformulier. Deze vóór-inschrijving is mogelijk tot zondag 9 september. De inschrijfkosten zijn € 7,50 (inclusief koffie en vlaai bij terugkomst in restaurant La Selva). Het inschrijfbedrag bij de start op zondag 23 september bedraagt € 10,-

Vóór-inschrijving is gesloten. Inschrijven op de dag zelf is nog altijd mogelijk.

 

Kernenomloop gaat in 2018 ruim 100 kilometer linksom

lko2018flyer

Linksom of rechtsom bekeken: de Leudal Kernen Omloop moet ook in 2018 weer in de agenda van elke recreatieve fietsliefhebber staan. Voor diegenen die de bijzondere tocht door zestien Leudaldorpen al eens of meerdere keren rechtsom hebben gefietst: in 2018 gaat hij linksom. Op zondag 23 sept. 2018 gaan om 9.00 uur naar schatting weer zo’n 250 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij restaurant La Selva op recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 km lange fietstocht door de gemeente Leudal.

Lees meer...

 

footer-rand