Nieuwe Voorzitter WEL Roy Curvers

bedankt avond2019 02

Huub aan den Boom maakt bekend dat hij een stapje opzij gaat doen en plaats gaat maken voor de nieuwe voorzitter, de afgelopen seizoen gestopte profwielrenner, Roy Curvers.

Huub bedankt voor het jarenlang trekken van de kar en Roy veel succes.

Wielerhistorie 25ste jubileum-editie Leudal Kersttocht

thumb kersttocht01 leudal2019Gigantische succes op de 25ste jubileum editie van de mtb-Leudal kersttocht dankzij ruim 900 deelnemers en vrijwilligers over een uitdagend parcours van 30 of 45 km.

Lees meer...

Vrijwilligers BEDANKT-avond 2019 druk bezocht.

bedankt avond2019 01De jaarlijkse vrijwilligers BEDANKT-avond werd afgelopen zaterdag (9 nov.) gehouden bij de Rooëijbes te Neer. Deze druk bezochte avond stond in het teken van de 25e MTB toertocht door het Leudal a.s. Tweede Kerstdag.
Als blijk van waardering aan alle vrijwilligers werden de dames die, onder alle weersomstandigheden, alle jaren de verzorging op de pauzeplaats voor hun rekening hebben genomen in de bloemetjes gezet.

Lees meer...

Nieuwe plekjes ontdekken in 16 kernen van `t Leudal.
Met dank aan Jos Smeets voor aangeleverde foto's. Klik op de foto voor vergroting

Bekijk alle foto's via DEZE LINK !!!

lko baexemlko ellerbruglko exatenweglko heibloem

Lees meer...

TOUR DE L1MBOURG BIJ KASTEEL GROOT BUGGENUM

tourdel1mbourg01Tour de L1mbourg met mooi promofilmpje in snikhete uitzending.
Bekijk hier de uitzending op L1 
(Promofilm start bij 35 min.)

Geheel vernieuwde Leudal Kernen Omloop in 2019

lko2019flyerOp 15 sept 2019 wordt alweer de 9e Leudal Kernen Omloop verreden. De organisatie is in handen van de Stichting Wielerevenementen Leudal. De tocht van 100 km op de racefiets is geheel vernieuwd en voert over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal. De organisatie zet motorbegeleiders, politie en geoefende voorrijders, van o.a. TC ’t Naers Peloton en Wielervereniging La Rochelle uit Roggel, in om de toertocht veilig te laten verlopen.

Lees meer...

 

footer-rand