TOUR DE L1MBOURG BIJ KASTEEL GROOT BUGGENUM

tourdel1mbourg01Tour de L1mbourg met mooi promofilmpje in snikhete uitzending.
Bekijk hier de uitzending op L1 
(Promofilm start bij 35 min.)

Geheel vernieuwde Leudal Kernen Omloop in 2019

lko2019flyerOp 15 sept 2019 wordt alweer de 9e Leudal Kernen Omloop verreden. De organisatie is in handen van de Stichting Wielerevenementen Leudal. De tocht van 100 km op de racefiets is geheel vernieuwd en voert over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de gemeente Leudal. De organisatie zet motorbegeleiders, politie en geoefende voorrijders, van o.a. TC ’t Naers Peloton en Wielervereniging La Rochelle uit Roggel, in om de toertocht veilig te laten verlopen.

Lees meer...

Top MTB parcours in 't prachtige Leudal

mtb leudal wel2018Een record aantal van 961 deelnemers mochten we 2de Kerstdag begroeten op onze jaarlijkse mountainbiketocht door het Leudal. De weergoden waren ons gunstig gezind, waardoor het toch al prachtige Leudal er top bij lag. Bekijk via DEZE LINK meer foto's.
LEES HIER het verslag van JanPaparazzi...!!!
Volgend jaar onze 25ste editie. Ben jij er dan weer bij !?!

Tweede kerstdag wo 26 dec. MTB-toertocht in het Leudal

kerstmtb wel fmkerstmtb wel jvhkerstmtb wel wcmlOp tweede kerstdag, woensdag 26 december 2018, wordt weer de bekende MTB-toertocht in het Leudal verreden. De organisatie van dit evenement, inmiddels een klassieker op de MTB-agenda, is in handen van Stichting Wielerevenementen Leudal.
De toertocht door de mooie natuur wordt opgezet in overleg met Staatsbosbeheer.
Het geheel uitgepijlde parcours kent mooie beklimmingen en afdalingen door het uitgestrekte Leudalgebied. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 en 45 kilometer.  Het dragen van een valhelm is voor iedereen verplicht.
Onderweg is een pauzeplaats opgenomen met verzorging. Na afloop kunnen de deelnemers zich douchen. Er is ook gelegenheid om de fiets schoon te spuiten.  Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 tot 10.00 uur in de kantine van VV Haelen, Roggelseweg 48. Het inschrijfgeld bedraagt € 5.00 per persoon, inclusief consumptie.

Inschrijving Leudal Kernen Omloop 2018 is geopend

wielerevenementen logoDe enigszins geoefende recreatieve toerfietsers kan zich inschrijven voor deze tocht via onderstaand inschrijfformulier. Deze vóór-inschrijving is mogelijk tot zondag 9 september. De inschrijfkosten zijn € 7,50 (inclusief koffie en vlaai bij terugkomst in restaurant La Selva). Het inschrijfbedrag bij de start op zondag 23 september bedraagt € 10,-

Vóór-inschrijving is gesloten. Inschrijven op de dag zelf is nog altijd mogelijk.

 

 

footer-rand