Leudal Kersttocht 2021 gecancelled

kersttocht gecancelled vkklHelaas hebben we als wielerevenementen Leudal moeten besluiten om de MTB Leudal kersttocht 2021 te annuleren. Het organiseren van een dergelijk evenement in deze tijd gaat gepaard met omvangrijke wet en regelgeving, dat tezamen met het feit dat we gezondheid van onze vrijwillligers en deelnemers willen waarborgen heeft ons in samenspraak met de gemeente doen concluderen dat het onverstandig is om ons evenement in deze tijd te organiseren.

Hopelijk geeft 2022 ons een beter perspectief voor een mooie 2e editie van de "strade leudal" gravel tocht en vervolgens een geweldige MTB kersttocht.

Groot deelnemersveld “Strade Leudal”!

thumb StradeLeudal01 JosSOp zo 19 sept. 2021 vond de 1e editie van “Strade Leudal” plaats. Een graveltocht met een groot deelnemersveld, prachtige pauzeplek bij Hendrickx-Horn en een fantastisch zonnige dag. Mooie foto's zijn vastgelegd door:
- Fotograaf Jos Smeets BEKIJK MEER van Jos S.
- Fotograaf Joost Verheijden BEKIJK MEER van Joost V.

Wielerevenementen Leudal presenteert Graveltocht “Strade Leudal”!
stradeleudalOp zondag 19 september 2021 zal de eerste editie plaatsvinden van “Strade Leudal”. Er zijn routes van 60 en 90 kilometer die met gravelbike, crosser of mountainbike gereden kunnen worden. De route voert je grotendeels over de mooiste maar ook enkele goed verborgen gravelpaden van de gemeente Leudal, maar er worden ook enkele randgemeentes aangedaan.
Inschrijven kan via deze link: www.reserveerplein.nl

Lees meer...

Alternatieve versie Leudal kernen omloop 2021

vlag welAls bestuur van Wielerevenementen Leudal hebben we het besluit genomen om de Leudal Kernen Omloop versie 2021 wederom te schrappen uit onze agenda. De 1.5 mtr. maatregel blijft een probleem rondom dit spektakel. Momenteel zijn we een alternatief aan het voorbereiden. Maar ook hier hebben we met regelgeving te maken. Wij hopen bij dit evenement deelnemers te mogen ontvangen. Nadere info kun je volgen op deze website. Blijf allemaal voorzichtig.
Wielerevenementen Leudal
Roy Curvers, voorzitter      Hans Mingers, secretaris

MTB Leudal Kersttocht 2020 gaat niet door

fransmaassen mtbGezien de huidige situatie omtrent Covid-19, is besloten om de MTB Leudal Kersttocht 2020 niet door te laten gaan. De tocht stond voor zaterdag 26 december op de agenda.
Het besmettingsrisico is te aanwezig bij dit evenement. Laten we hopen dat iedereen deze crisis vooral gezond doorkomt en we er met z’n allen op kunnen vertrouwen om in 2021 een nieuwe start te kunnen maken.

Leudal Kernen Omloop 20 sept. 2020 geschrapt
lko leudalwegNu het coronavirus de wereld op z'n kop heeft gezet, kunnen ook wij niet anders dan de Leudal Kernen Omloop 2020 van de agenda te schrappen. De tocht stond voor 20 september gepland.
Het besmettingsrisico is te aanwezig bij dit evenement alleen al als je kijkt naar de voorbereidende fase, maar ook tijdens het evenement. De 1.5 mtr. maatregel is niet te handhaven. Hiermee kiezen we duidelijk voor de gezondheid van de deelnemers en onze vrijwilligers.
Laten we hopen dat iedereen deze crisis vooral gezond doorkomt en we er met z’n allen op kunnen vertrouwen om in 2021 een nieuwe start te kunnen maken.
Om met een wielerterm af te sluiten: ‘bon courage’ - veel succes - de komende tijd.

 

footer-rand