Alternatieve versie Leudal kernen omloop 2021

vlag welAls bestuur van Wielerevenementen Leudal hebben we het besluit genomen om de Leudal Kernen Omloop versie 2021 wederom te schrappen uit onze agenda. De 1.5 mtr. maatregel blijft een probleem rondom dit spektakel. Momenteel zijn we een alternatief aan het voorbereiden. Maar ook hier hebben we met regelgeving te maken. Wij hopen bij dit evenement deelnemers te mogen ontvangen. Nadere info kun je volgen op deze website. Blijf allemaal voorzichtig.
Wielerevenementen Leudal
Roy Curvers, voorzitter      Hans Mingers, secretaris

MTB Leudal Kersttocht 2020 gaat niet door

fransmaassen mtbGezien de huidige situatie omtrent Covid-19, is besloten om de MTB Leudal Kersttocht 2020 niet door te laten gaan. De tocht stond voor zaterdag 26 december op de agenda.
Het besmettingsrisico is te aanwezig bij dit evenement. Laten we hopen dat iedereen deze crisis vooral gezond doorkomt en we er met z’n allen op kunnen vertrouwen om in 2021 een nieuwe start te kunnen maken.

Leudal Kernen Omloop 20 sept. 2020 geschrapt
lko leudalwegNu het coronavirus de wereld op z'n kop heeft gezet, kunnen ook wij niet anders dan de Leudal Kernen Omloop 2020 van de agenda te schrappen. De tocht stond voor 20 september gepland.
Het besmettingsrisico is te aanwezig bij dit evenement alleen al als je kijkt naar de voorbereidende fase, maar ook tijdens het evenement. De 1.5 mtr. maatregel is niet te handhaven. Hiermee kiezen we duidelijk voor de gezondheid van de deelnemers en onze vrijwilligers.
Laten we hopen dat iedereen deze crisis vooral gezond doorkomt en we er met z’n allen op kunnen vertrouwen om in 2021 een nieuwe start te kunnen maken.
Om met een wielerterm af te sluiten: ‘bon courage’ - veel succes - de komende tijd.

Nieuwe Voorzitter WEL Roy Curvers

bedankt avond2019 02

Huub aan den Boom maakt bekend dat hij een stapje opzij gaat doen en plaats gaat maken voor de nieuwe voorzitter, de afgelopen seizoen gestopte profwielrenner, Roy Curvers.

Huub bedankt voor het jarenlang trekken van de kar en Roy veel succes.

Wielerhistorie 25ste jubileum-editie Leudal Kersttocht

thumb kersttocht01 leudal2019Gigantische succes op de 25ste jubileum editie van de mtb-Leudal kersttocht dankzij ruim 900 deelnemers en vrijwilligers over een uitdagend parcours van 30 of 45 km.

Lees meer...

Vrijwilligers BEDANKT-avond 2019 druk bezocht.

bedankt avond2019 01De jaarlijkse vrijwilligers BEDANKT-avond werd afgelopen zaterdag (9 nov.) gehouden bij de Rooëijbes te Neer. Deze druk bezochte avond stond in het teken van de 25e MTB toertocht door het Leudal a.s. Tweede Kerstdag.
Als blijk van waardering aan alle vrijwilligers werden de dames die, onder alle weersomstandigheden, alle jaren de verzorging op de pauzeplaats voor hun rekening hebben genomen in de bloemetjes gezet.

Lees meer...

 

footer-rand