Kernenomloop gaat in 2018 ruim 100 kilometer linksom

lko2018flyer

Linksom of rechtsom bekeken: de Leudal Kernen Omloop moet ook in 2018 weer in de agenda van elke recreatieve fietsliefhebber staan. Voor diegenen die de bijzondere tocht door zestien Leudaldorpen al eens of meerdere keren rechtsom hebben gefietst: in 2018 gaat hij linksom. Op zondag 23 sept. 2018 gaan om 9.00 uur naar schatting weer zo’n 250 vrouwen en mannen, meisjes en jongens van start bij restaurant La Selva op recreatiepark De Leistert in Roggel voor een 100 km lange fietstocht door de gemeente Leudal.

Als de vaste deelnemers de omloop 2018 aanbevelen bij nieuwkomers wordt de groep deelnemers dit jaar misschien wel groter dan ooit. De tocht op de racefiets - voor het eerst dit jaar dus tegen de wijzers van de klok in en over een deels nieuwe route - voert over mooie Midden-Limburgse wegen door de zestien kerkdorpen van de  gemeente Leudal.
De organisatie is in handen van de Stichting Wielerevenementen Leudal. De enigszins geoefende recreatieve toerfietsers kan zich inschrijven voor deze tocht via onderstaand inschrijfformulier. Deze vóór-inschrijving is mogelijk tot zondag 9 september.
De inschrijfkosten bij www.wielerevenementenleudal.nl  zijn € 7,50 (inclusief koffie en vlaai bij terugkomst in restaurant La Selva). Het inschrijfbedrag bij de start op zondag 23 september bedraagt € 10,-
Vanwege de veiligheid is het dragen van een valhelm voor alle deelnemers verplicht. De organisatie zet de politie, motorbegeleiders en geoefende voorrijders, van onder andere  TC ’t Naers Peloton en Wielervereniging La Rochelle uit Roggel, in om de toertocht veilig te laten verlopen.
Klik op de flyer voor vergroting

Vóór-inschrijving is gesloten. Inschrijven op de dag zelf is nog altijd mogelijk.

 

 

footer-rand