Wielerevenementen Leudal presenteert Graveltocht “Strade Leudal”!
stradeleudalOp zondag 19 september 2021 zal de eerste editie plaatsvinden van “Strade Leudal”. Er zijn routes van 60 en 90 kilometer die met gravelbike, crosser of mountainbike gereden kunnen worden. De route voert je grotendeels over de mooiste maar ook enkele goed verborgen gravelpaden van de gemeente Leudal, maar er worden ook enkele randgemeentes aangedaan.
Inschrijven kan via deze link: www.reserveerplein.nl

Vanwege coronamaatregelen wordt er gewerkt met tijdsblokken van 15 minuten. Je kunt een inschrijving doen voor jezelf maar ook voor meerdere deelnemers tegelijk.
Start en finish is (nabij) La Selva (Leistertweg 2a Roggel). 2 dagen van te voren wordt het gpx bestand gedeeld via het opgegeven e-mailadres. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 per deelnemer en zal direct bij boeking betaald worden. NTFU leden ontvangen op vertoon van hun (digitale) lidmaatschapspas een consumptiebon voor La Selva Food & Drinks. Onderweg is er een verzorgingspost (onder voorbehoud van coronamaatregelen). Route is niet volledig uitgepijld, (wel op de lastige punten) maar via gpx op de navigatie te volgen. Er zijn enkele nieuwe Strava-segmenten op de route waar een dagklassement van opgemaakt zal worden. (segmenten aangegeven middels bordjes).

Ben jij erbij deze eerste editie?

 

footer-rand