Mooie dag Strade Leudal 2022

Zondag 25 september 2022 stond de 2de editie van Graveltocht Strade Leudal weer op de agenda. Dit keer op de nieuwe startlocatie bij “Home of Heroes” in Buggenum. Na een frisse start van de dag kwam het zonnetje al snel door en was het perfect fietsweer. Door nog een regenbuitje op zaterdag was de gravel ook in prima conditie en waren dus alle ingrediënten aanwezig voor een mooie fietsdag. Ongeveer 250 fietsers verschenen aan de start die zich ongeveer 50/50 verdeelden over de 2 afstanden; 60 en 90km. De meeste fietsers hadden zich al aangemeld via de voorinschrijving maar er was ook nog een daginschrijving mogelijk. Aangezien het een tocht op GPS/navigatie is, heeft voorinschrijven de voorkeur omdat je dan van te voren je route al kunt inladen. Bij daginschrijving is dat wat minder eenvoudig voor sommige.  

Na afloop kon er bij home of heroes nog een drankje genuttigd worden en een hapje worden gegeten in het zonnetje. Voor een heel aantal bleef het niet bij een drankje en bleef het nog tot diep in de middag “onrustig”.  De organisatie was tevreden met de dag en enkele puntjes van feedback worden meegenomen om volgend jaar weer een mooi event neer te zetten. We danken alle deelnemers en sponsoren voor deze mooie dag!